Πολιτική Χορηγίας

Σε όλους τους χορηγούς της η ΕΕΠΑΒΕ προσφέρει θέση στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας www.eepabe.gr (Logo και Link προς την σελίδα του χορηγού).

Ενημέρωση των μελών της για ενέργειες του χορηγού όπως είναι οι ημερίδες και τα συνέδρια. Η ενημέρωση γίνετε με post στην σελίδα μας στο facebook, στην επίσημη ιστοσελίδα μας στον τομέα -νεα-(συνέδρια ενημέρωση) και με email προς όλα τα μέλη μας στα οποία έχουν δηλώσει ότι δέχονται ενημέρωση (GDPR). Σε περίπτωση που θα θέλατε να ενημερωθούν μέσω sms ο χορηγός θα πρέπει να αναλάβει τα έξοδα αποστολής.

3-5 άρθρα τα οποία θα δημοσιευτούν στο blog της σελίδας της ΕΕΠΑΒΕ. Τα άρθρα μπορούν να αφορούν νέες τεχνολογίες, νέα από τον τομέα της κοσμητολογίας κ.α. Τα άρθρα απευθύνονται στο καταναλωτικό κοινό και στο πελατολόγια των αισθητικών .

Παρακαλώ πολύ να στείλετε τα στοιχεία σας όπως θέλετε να εμφανίζονται στην σελίδα μας.

  • Logo σε ηλεκτρονική μορφή με καλή ανάλυση
  • Link το οποίο θα κατευθύνετε ο καταναλωτής

Για τα άρθρα σας παρακαλώ πολύ στείλτε τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θα το συνοδεύουν στο email info@eepabe.gr με θέμα: ” Άρθρο για το Blog ” υπόψιν κ.Μωυσόγλου

Για τις ανακοινώσεις των μελών μας σχετικά με τις ημερίδες σας παρακαλώ πολύ να μας ενημερώνετε τουλάχιστον 10 ημέρες από την ημερομηνία της εκδήλωσης.