Μαίρη Παπαδοπούλου

Μαίρη Παπαδοπούλου

Γενικός Γραμματέας

Η Μαρία Παπαδοπούλου αποφοίτησε από το Ελληνικό Λύκειο του Μονάχου και εισήχθη στη συνέχεια στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης του τμήματος Αισθητικής Κοσμητολογίας .

Αποφοίτησε το 1988 και συνέχισε την εκπαίδευση της στην σχολή Schοner στο Schwabing του Μονάχου . Το 1991 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ίδρυσε το Beauty Center το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Mays Spa Lab. Συνέχισε να επιμορφώνεται τόσο στο εξωτερικό (Λος Άτζελες, Γαλλική Ριβιέρα , Κάννες , Παρίσι , Μάλτα , Ρώμη , Κύπρο κ.ο.κ.) όσο και στην Ελλάδα λαμβάνοντας μέρος σε σεμινάρια , Εκθέσεις , συνέδρια που αφορούν τον κλάδο της αισθητικής έως και σήμερα , απόλυτα προσηλωμένη με στόχο πάντα την αναβάθμιση της παροχής των Αισθητικών πράξεων . Παράλληλα ασχολήθηκε με την διδασκαλία τόσο στο Δημόσιο (Δημόσια ΙΕΚ Αισθητικής) όσο και στον Ιδιωτικό . Συνεργάστηκε άψογα με τηλεοπτικές εκπομπές δημιουργώντας τις δικές της στήλες ομορφιάς σε κρατικά κανάλια όπως ΕΡΤ 3 ,TV 100 και στην Ιδιωτική τηλεόραση στο ΕURO, Europeone, Tv Macedonia κτλ .

Από το 2015 και έπειτα δραστηριοποιείται το Σύλλογο των Αισθητικών Βορείου Ελλάδος και σήμερα βρίσκεται στη θέση της Γενικής Γραμματέας έχοντας όραμα για την αισθητική του αύριο. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που κατέχει στο Σύλλογο ασχολείται ενεργά με το ανθρώπινο πρόσωπο της ‘Ενωσης μέσα από το έργο της φιλανθρωπίας.

Την Μαρία Παπαδοπούλου θα την βρείτε στο:  

Mays Spa Lab, Επιδαύρου 35, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη 

Τηλέφωνο: 2310907544 , 6970493774  

E-mail: info@mayslab.gr 

Website:  mayslab.gr