Αργυρώ Πεγιά

Αργυρώ Πεγιά

Εκπρόσωπος Χαλκιδικής

VIE DE BEAUTE

Η Πεγιά Αργυρώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. Απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας από το Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2006, συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας τον τίτλο του μεταπτυχιακού στην Οργάνωση, Διοίκηση και Θεραπευτικές Πρακτικές Μονάδων Ευεξίας και Spa. Η αγάπη της για την αισθητική και την ομορφιά την οδήγησε σε παρακολούθηση πλήθος σεμιναρίων τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Εργάστηκε σε εξειδικευμένους χώρους ομορφιάς ως αισθητικός, make up artist και ως σύμβουλος ομορφιάς.

Το 2008 δημιούργησε στον Πολύγυρο έναν ζεστό, φιλικό, πολυτελή χώρο, το Vie de Beaute, που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που αγαπούν την αισθητική και επιδιώκουν την ευεξία. Συγχρόνως, εργάστηκε σε δημόσιο ΙΕΚ ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων στον τομέα αισθητικής και μακιγιάζ.
Από το 2013 ξεκίνησε η ενασχόληση της με  το microblading φρυδιών και μόνιμο μακιγιάζ, αποκτώντας τον τίτλο του «Phiartist» της τεχνικής Phibrows, από την βραβευμένη και διάσημη παγκοσμίως, ακαδημία του Branco Babic.

Είναι μητέρα δυο παιδιών και διακατέχεται από μεγάλο πάθος για την αισθητική και την επιθυμία της να βοηθά ανθρώπους με πραγματικά προβλήματα.
Γνωρίζοντας πάντα την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση, παρακολουθεί συχνά masterclasses ταξιδεύοντας στο εξωτερικό.  Έτσι εμπλουτίζει πάντα το γνωστικό της πεδίο με νέες καινοτόμες πρακτικές και μεθόδους.

 
Πεγιά Αργυρώ
Αισθητικός – Κοσμετολόγος, MSc στην Οργάνωση, Διοίκηση και Θεραπευτικές Πρακτικές Μονάδων Ευεξίας και Spa
Τηλ. 2371021998 & 6947269796