Το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ, και τη Ένωσή μας, πραγματοποιεί ήδη το σεμιναρίο με θέμα "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΆΚΡΩΝ - ΝΥΧΙΑ" με μεγάλη επιτυχεία. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα μαθήματα

                  

Επιλέξτε τη φωτογραφία που σαςενηδιαφέρει για να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Η.Υ

on Νοεμβρίου 26, 2009

 Ή Ένωσή μας, διοργάνωσε για τα μέλη της, σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, σεμινάριο χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, για αρχάριους και προχωρημένους.
Το σεμινάριο είχε διάρκεια 40 ώρες , πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ από 8 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2009 και σημειώσε μεγάλη επιτυχεία
Ακολουθούν φωτογραφίες από το σεμινάριο

19 - 20 - 21 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΦΟΙ

Ευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη

19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αισθητικής Κοσμητολογίας


ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ

on Σεπτεμβρίου 26, 2009

Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει από τις παρακάτω επιλογές.

Αν κάποιο μέλος μας δεν το βρίσκετε ή αν κάποια στοιχεία δεν είναι σωστά ή άλλαξαν, παρακαλούμε στείλτε, τα σωστά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   και θα τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Επίσης κατάλογο των Επαγγελματιών Αισθητικών Βόρειας Ελλάδας μελών της Ένωσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.aisthitikoi.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες μόνο για προσωπική χρήση

                        

ΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ 17/9

on Σεπτεμβρίου 24, 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 17/9

Η Ένωση Αισθητικών Β.Ελλάδος  ξεκίνησε  έναν νέο θεσμό την ΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, στις 17 Σεπτεμβρίου, την ημέρα εορτής της προστάτιδος των αισθητικών Σοφίας.

ΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

on Σεπτεμβρίου 06, 2009
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Αγαπητές φίλες και συνεργάτες,

 

με ιδιαίτερη χαρά, η Ένωση Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος, σας προσκαλεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009 από τις 11:00 έως τις 21:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους να τιμήσουμε την Ομορφιά.

 

Για πρώτη φορά, τα Μέλη της Ένωσης σναντιούνται στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, για να ξεναγήσουν τις γυναίκες της πόλης μας στον μαγικό κόσμο της Ομορφιάς, και να τις μυήσουν σε μυστικά περιποίησης και φροντίδας, υπογραμμίζοντας την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν καθημερινά, όλες οι επαγγελματίες αισθητικοί του χώρου.

 

Σας περιμένουμε να σας παρουσιάσουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης, καθώς και  δημιουργικές προτάσεις μακιγιάζ, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις από τον χώρο της κοσμετολογίας.

 

 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Με εκτίμηση, 

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος

 

Άρθρο 5

Απαγορευτικές διατάξεις

•  Στα εργαστήρια αισθητικής απαγορεύεται κάθε άλλη χρήση εκτός αυτής για την οποία χορηγήθηκε η άδεια λειτουργίας τους.Με αφορμή δεκάδες παράπονα καταναλωτών για τις χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν «γνωστά» δήθεν κέντρα αισθητικής, που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη,

Σελίδα 1 από 2